Конференција: Да се не заборави агресија НАТО - Косово и Метохија 13 година после

Kонференцијa поводом 13 година од НАТО агресије

Јутјуб плејлиста (15 излагања):

Јутјуб плејлиста (15 излагања):
http://www.youtube.com/watch?v=JE6PccdVVi8&;feature=share&list=PL4B614D6D8D3D436B